Apple servis v Teplicích. Jaké výhody nabízí Pro-Jabko na Masaryčce?

Jste z Teplic, okolí severních Čech, nebo prostě a jednoduše hledáte spolehlivý servis, kde si nechat opravit vaše Apple zařízení? Přestože vám dneska vymění displej, či baterii na iPhonu (většinou neoriginální díly) i zdatnější kutil, nezaručí vám nejvyšší kvalitu a osobní přístup ke každému telefonu, který se mu dostane pod ruce. Modernější generace jablečných telefonů vyžadují totiž maximální soustředění během kteréhokoliv zákroku a maximální přesnost při manipulaci, jelikož lze neodborným zásahem snadno poškodit jiné komponenty. To znamená, že vás později nekvalitně vyměněná baterie může stát mnohem více peněz, než byste očekávali. To už je k zamyšlení, co říkáte?…

Proč svěřit poškozený telefon do rukou správných odborníků? Kromě běžných oprav, jako výměna displeje, výměna baterie, nebo oprava poškozeného fotoaparátu se totiž mnohdy servis dostává do zapeklité situace. Prvotní diagnostika jim neodhalí problém a tak zařízení automaticky označí jako neopravitelné, nebo do protokolu vypisují nerentabilní opravu. My na to však jdeme jinou cestou a hledáme řešení do posledního detailu.

Mimochodem, pomáhají nám k tomu i moderní stroje, ale především dlouhé zkušenosti v oboru. Kromě běžné diagnostiky totiž dokážeme vysledovat i složitější problémy se základní deskou a po odsouhlasení ceny zákazníkem se teprve pouštíme do finální opravy. Pokud tedy plánujete cestu do vámi vybraného servisu, přečtěte si důkladně recenze – abyste předešli zklamání. Naše hodnocení najdete přímo na Google.

 

Baterka na počkání. Displej se zárukou 3 roky!

Pro-Jabko na Masaryčce v Teplicích vám nabízí řadu benefitů. Jedním z nich je expresní výměna baterie. Stačí nám k tomu 30 minut (od přijetí zakázky) a váš telefon vydrží stejně dlouho, jako dřív. Nevěříte? Zastavte se na pobočce Masarykova 463/14, Teplice – tedy kousek od Benešovo náměstí. Kromě toho zvládneme za stejný čas vyměnit poškozený LCD displej, hlavní kameru na zadní části telefonu, nebo třeba nefunkční sluchátko. Vzhledem k šikovným dovednostem našeho týmu techniků a naskladněným náhradním dílům vás dlouho nezdržíme.

Mezi tím, co čekáte si můžete vychutnat kávu, nebo jiný nápoj, prohlédnout si širokou nabídku příslušenství, případně probrat vaše dotazy k opravě přímo s ochotným personálem na recepci. Pokud by servisní zákrok trval déle (orientační přehled najdete na našem webu) rádi vás o dokončení zakázky informujeme telefonicky a vyzvednout si opravené zařízení můžete, kdykoliv budete mít čas.

Protože je pro nás důležité budovat si značku a dobré jméno společnosti Pro-Jabko v Teplicích, nikdy neinstalujeme nekvalitní a neověřené díly od neznámých dodavatelů. Pokud si u nás necháte vyměnit displej, dostanete originální LCD/OLED panel se zárukou 36 měsíců! A jestli nezbývají finance na originál – vyjdeme vstříc použitím neoriginálního, ale kvalitního panelu, který splní vaše očekávání. Tímto ale nekončí – soustředíme se totiž na kompletní servis a nezůstává to pouze u iPhonů. Prozkoumal váš telefon hladinu moře, nebo se vám podařilo poškodit zadní skleněnou část? Nezoufejte! Od toho jsme tady a vyřešíme každý problém, který váš iPhone trápí.

„Věděli jste, že v případě náročnější opravy vám zapůjčíme náhradní iPhone po dobu opravy zcela ZDARMA?“

Mac. Apple Watch, ale také iPad.

Jste jablečný fanoušek a nevlastníte pouze iPhone? Náš profesionální servis v Teplicích se postará o další produkty z ekosystému společnosti Apple. Ať už máte poškozený displej na iPadu, nebo potřebujete vyměnit baterii na MacBooku, bez debat se pustíme do práce. A pokud si nejste jistí, zda vám s problémem pomůžeme, klidně se obraťte na našeho šikovného technika Jirku, který vám situaci vysvětlí, určí rozsah poškození a rovnou si s vámi domluví termín na předání nefunkčních Apple Watch.

15% sleva pro věrné zákazníky a spousta dalšího.

V dnešní době se příliš nestává, že dostanete věrnostní slevu, tedy možná kromě některých supermarketů. Chcete ušetřit a navštěvujete servis pravidelně? Pro všechny naše klienty máme připravený věrnostní program, díky kterému máte opravu svého Apple zařízení levnější až o 15%. Máte to k nám osobně daleko? Svoje Apple zařízení nám můžete poslat bez starostí i poštou. Přiložte průvodní dopis s kontaktem a popiskem jaké má zařízení vady. Ihned jak nám zařízení přijde vás kontaktujeme a domluvíme se na opravě. Protože hrajeme férově a chceme pro vás jen to nejlepší, v případě opravy iPhonu nezaplatíte za diagnostiku ani korunu.

Přejít nahoru