Poškozený iPhone? V Teplicích opravíme na počkání

Věděli jste, že i v Teplicích se postaráme o váš poškozený iPhone, iPad, Apple Watch, nebo MacBook? Pokud tedy hledáte spolehlivý Apple servis v okolí severních Čech, pak se můžete zastavit přímo naší pobočce „pod Benešákem“ na Masarykově ulici, kde zvládneme vyřešit 99% oprav na počkání (časově do 60 minut od příjmu zakázky a v případě delší prodlevy budete včas informováni). Naši technici se o Apple zařízení postarají s nejvyšší profesionalitou, opravu vyřeší za rozumnou cenu a navíc na celou opravu dostanete záruku dle zákona. Proč se vyplatí navštívit servis a nezkoušet vyměnit displej, čistit mikrofon, nebo jakkoliv zasahovat do poškozeného telefonu bez hlubších znalostí?

Dost často se stává, že zákazník na naší pobočku přinese neúspěšně „rozebraný“ iPhone společně s novým, zakoupeným displejem z internetu. Tipujete správně – oprava se mu nepodařila. Mnohdy navíc dochází díky neodborné montáži k poškození drobných komponentů. To stejné platí u dalších zákroků, kdy se snaží majitelé ušetřit peníze za opravu. U nás jsme kromě dlouholetých znalostí vybaveni moderní technikou, která nám s opravou pomáhá. Obraťte se na profesionály ve svém oboru – jsme tady pro vás!

Co dokážeme opravit na počkání?

Máte poškozený displej, vadnou baterii, nefunkční sluchátko, nebo přestala fungovat hlavní kamera? To všechno a mnohem víc jsme na naší pobočce v Teplicích schopni vyřešit na počkání. Kompletní rozpis servisních zákroků najdete níže pod tímto odstavcem. Jak si můžete zjistit orientační cenu opravy? Kompletní ceník najdete na našem webu ip-servis.cz, kde si zvolíte typ Apple zařízení, které chcete opravit. Zároveň se dozvíte časovou náročnost a v případě zájmu si můžete udělat rezervaci na konkrétní termín na telefonním čísle  +420 777 917 892.

Servisní zákrok – Apple iPhone Délka trvání
Prasklé sklo/poškozený LCD displej 30 minut – na počkání
Výměna baterie (originální bez kalibrace) 30 minut – na počkání
Výměna nefunkčního sluchátka (není slyšet) 30 minut – na počkání
Oprava napájecího konektoru (nelze nabíjet) 60 minut
Výměna nefunkčního mikrofonu (druhá strana neslyší) 60 minut
Výměna nefunkčního reproduktoru 60 minut
Přehrání softwaru (restore) 60 minut
Nefunkční přední selfie kamera (fotoaparát) 60 minut
Nefunkční hlavní kamera (fleky na čočce, prasklé sklo kamery) 30 minut – na počkání

 

Pro věrné klienty máme slevu až 15% na servis zařízení

Patříte do skupiny uživatelů, kteří se často setkávají s poškozením svého telefonu? Pak je tato akce přímo pro vás! Pořiďte si naši zákaznickou VIP kartu a mějte opravy svého Apple zařízení levnější až o 15% díky věrnostnímu programu, který jsme si pro naše klienty připravili. Stačí se obrátit na náš personál, který s vámi připraví registraci do věrnostního programu.

Náš servis opravil již více jak tisíc mobilních telefonů Apple iPhone a náš e-shop s příslušenstvím odbavil již několik tisíc objednávek. U nás se vám dostane maximální péče a vstřícnosti. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně tak aby zákazník odcházel s úsměvem na tváři. Budeme se těšit na vaší návštěvu!

Přejít nahoru