Výměna displeje iPhone do 30 minut! Kde se vyplatí telefon opravit?

Určitě jste zažili situaci, že vám Apple iPhone nešťastnou náhodou vyklouzl z ruky a spadl na zem. V lepším případě se telefon poškrábe a lze s ním dále pracovat. Jenže, co když telefon dopadne displejem dolů a displej se vám rozbije? Máte dvě možnosti. Zanést telefon do oficiálního servisu, ve kterém si za výměnu řeknou tisíce korun, nebo se zastavit na některé z našich poboček profesionálního servisu v severních Čechách. Výměna displeje iPhone do 30 minut! Váš telefon si zaslouží maximální péči, přičemž u našich zkušených techniků bude ve správných rukách – navíc si stojíme za originální kvalitou používaných LCD displejů a tak získáte automaticky 3 roky záruku, což se vyplatí.

NA KOLIK VYJDE VÝMĚNA DISPLEJE? ZJISTĚTE SI CENU!

Ať už máte váš telefon v jakémkoliv stavu, díky moderním technologiím a profesionálnímu přístupu se mu dostane nejvyšší možná péče. Po vstupní kontrole a případné diagnostice už stačí jen vyčkat, než vám telefon vrátíme do původního stavu. Dejte svému telefonu druhou šanci. Výměna displeje iPhone se totiž u nás vyplatí! Pokud byste si však opravu rozmysleli, nabízíme vám možnost výhodného odkoupení, případně slevu na telefon zakoupený u nás. Co může nastat v případě komplikací? Nemějte starost, problém vyřešíme za vás! V případě náročnější opravy vám zapůjčíme náhradní iPhone po dobu opravy zcela ZDARMA (dle dostupné nabídky).

Naše kamenná pobočka se nachází v lázeňském městě Teplice na Masarykově ulici na rohu s ulicí Českobratrskou. Navštívit nás můžete od pondělí do pátku v čase 9:00 – 16:00 (otevírací doba se může lišit v závislosti na konkrétní situaci), přičemž pokud si chcete domluvit konkrétní termín schůzky, neváhejte nám zavolat na telefonní číslo +420 777 917 892.

NA KOLIK VYJDE VÝMĚNA DISPLEJE? ZJISTĚTE SI CENU!

Přejít nahoru